Peste tot în lume, mai mult de 4% dintre oameni vor suferi de dureri cauzate de hemoroizi. Este una dintre cele mai întâlnite probleme cu care se confruntă oamenii, totuși este una despre care oamenii sunt cel mai puțîn educați în privința cauzelor care duc la apariția ei. Informațiile din acest articol va învață despre durerea hemoroidala și va vor da câteva sfaturi valoroase pentru tratarea ei.

Ce sunt hemoroizii?

Hemoroizii apar atunci când venele sunt inflamate în sau în jurul canalului anal și a anusului. Această problema este fie internă, fie externă și va provoca dureri hemoroidale intense. Cauzele durerii hemoroidale Problema hemoroizilor vine din inflamarea venelor în sau în jurul canalului anal. Acest lucru se întâmplă deoarece venele se umflă și cauzează presiune, iar atunci când țesutul nu le mai poate susține se va crea un „sac” sau un „buzunar” care este de fapt un hemoroid. Tipuri de hemoroizi: interni și externi După cum veți află, există două tipuri specifice de hemoroizi care sunt fie interni, fie externi. Acel hemoroid care apare în afară anusului este unul extern; hemoroizii interni sunt extrem de inconfortabili, deși nu sunt la fel de dureroși că hemoroizii externi. Majoritatea oamenilor au la un moment dat sângerări anale și de aici își dau seama că de fapt au un hemoroid intern. Dacă hemoroidul intern devine trombozat, veți avea parte de dureri îngrozitoare. Tipul extern de hemoroizi va sângera și va cauza mâncărimi extrem de incomode.

Care sunt șansele să fac hemoroizi?

Peste jumătate dintre oamenii din America se vor confruntă cu cel puțîn una dintre formele hemoroizilor în timpul vieții. Această afecțiune apare de obicei la oamenii care au între 45 și 65 de ani, atât bărbați, cât și femei; următorii factori pot duce la apariția hemoroizilor:

Prevenirea hemoroizilor

Există numeroase cai de a limita și preveni durerea hemoroidala

Cum se tratează hemoroizii

Există trei categorii de tratament pentru hemoroizi, cu multe feluri de ameliorare a durerii, printre care:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *