Neurologie

Neurologie

ON Clinic

Cînd trebuie să vii la neurolog:

Medicul vă oferă soluții, tratamente personalizate, vă raspunde la întrebări privind examinări, teste de laborator sau alternative de tratament.
Consultații de specialitate: neurolog, reabilitolog, ortoped.

Timp de consultare 20-30 min.
Cost consultație la cabinet 350 MDL

Neurologia

Neurologia – specialitate medicala care se ocupă cu identificarea și tratarea bolilor sistemului nervos central (creier si maduva spinarii), a sistemului nervos periferic, și a sistemului muscular.
Medicii cu categorie superioară din On Clinic Moldova – neurolog -reabilitolog va vor oferi examinare, diagnostic și tratament complex.

Afecțiuni tratate în On Clinic Moldova, departamentul Neurologie:
– migrena
– cefaleile
– vertijul
– durerea de spate
– tulburarile de somn si cele de memorie
– accidente vasculare
– epilepsie
– boli musculare
– scleroza laterala amiotrofica, etc.

Este necesar să vă adresați la medicul neurolog atunci cand persistă: dureri de cap, asimetrie facială, furnicături sau amorțeală ale feței, maîinilor sau picioarelor, dureri de spate, imposibilitatea de a se exprima, lipsa de coordonare și/sau vertij la mers sau la efectuarea anumitor mișcari, pierderea stării de conștiență, tremor al unei parti a corpului, dificultate în urcatul scarilor, pieptanat, deschiderea ochilor, imagini dublate, tulburări de memorie, tulburari de vedere (mai ales intr-o singură parte a câmpului vizual), etc.

Un consult neurologic in cadrul clinicii noastre include:
– Anamneza – conversația cu pacientul despre bolile și simptomele sale.
– Evaluarea tratamentelor administrate până în prezent, evaluarea investigațiilor efectuate de catre pacient până la momentul consultului.

În consecință medicul vă poate recomanda, investigațiile necesare sau consulații de altă specialitate pentru a se putea stabili un diagnostic cât mai corect și, astfel, o atitudine terapeutica potrivita.

În On Clinic Moldova: Va oferim profilaxie si tratamentul de înaltă calitate al bolilor sistemului nervos și al bolilor coloanei vertebrale.
– Fizioterapie (terapie de tracțiune),
– Reflexoterapie (acupunctură),
– Masaj,
– Laserterapie

Specialiști

Noutăți