Laborator

Laborator

ON Clinic

Medicina de laborator reprezintă un domeniu de importanță incontestabilă pe care se bazează sistemul de sănătate, cu impact major asupra procesului de diagnosticare și de tratament al pacienților.

ON Clinic devine unitate de referință în diagnosticarea maladiilor prin realizarea unor analize corecte și performante. Laboratorul clinico-biochimic şi imunologic (în continuare LCBI) al Instituției funcționează ocupă un loc aparte în structura diagnosticului medical și constituie unul dintre pilonii de bază ai activității medicale. Echipamentul medical performant permite obţinerea rezultatelor veridice.

Personalul, selectat și angajat în baza unor cerinţe stricte de competenţă, muncește cu un echipament medical de ultimă generaţie. În Laborator se îndeplinesc investigaţii clinice, biochimice şi imunologice.

Laboratorul din cadrul ON Clinic realizează următoarele investigații medicale: microscopia diferitor materiale biologice (sînge, urina, frotiuri) precum și analize medicale biochimice: proteine, glucide, lipide, compuşi azotici, fermenţi, pigmenţi biliari, ionogramă, ferul seric, coagulogramă. Investigaţii imunologice: grupa de sânge, proba reumatică (factorul reumatic, PCR, ASLO), marcherii hepatitelor virale B şi C, â-fetoproteina.

Сalitatea și acuratețea rezultatelor au o importanță primordială în investigațiile de laborator. Pentru medici, rezultatele de laborator sunt punctul de referință în stabilirea corectă a diagnosticului și în strategia de tratament a pacientului.

Specialiști

Noutăți